Onze diensten

4 pijlers om klanten te werven, te binden en te boosten

Analyse, coaching van uw personeel, outsourcing en rekrutering van nieuwe profielen … In functie van uw behoeften nemen we een deel of het geheel van uw salesprocessen voor onze rekening.

Consulting

U wil een klare kijk op uw doelgroep? Wat is de kortste weg om daar te geraken?

We stellen u een 100% win-winmethode voor. Ons doel? Uw omzet met 20% doen stijgen.

Daarom gaan we uit van het principe dat uw commerciële resultaten geen kwestie van toeval zijn, maar het logische gevolg van een meetbaar en voorspelbaar wiskundig proces. Een proces dat u kan sturen en dus op elk moment kan beïnvloeden.

Na onze analyse rekent u af met lege agenda’s en nattevingerwerk van uw salesteams! Vanaf nu kan u zelf alle onbenutte commerciële opportuniteiten aanpakken, waarna de resultaten van uw teams een hoge vlucht nemen.

Omdat verkoop geen kwestie van geluk of toeval is, heeft elk bedrijf het potentieel om te groeien.

Angela Leone – Sales Consult

We regelen een afspraak met uw team om uw verwachtingen en objectieven te analyseren.

U deelt ons een beperkte hoeveelheid informatie mee (zoals klantenlistings en omzet per sector) die we in ons systeem ingeven.

We checken en vullen uw gegevens aan. Vervolgens maken we een eerste balans op.

Met behulp van een duidelijke boordtabel analyseren we samen de resultaten en verkennen we onbenutte commerciële opportuniteiten.

We evalueren het potentieel van elke commerciële opportuniteit en selecteren met u de meest realistische en rendabele, op korte en op middellange termijn.

Op die basis bezorgen we u:

  • Een concreet actieplan om klanten te werven, te binden en en te boosten
  • Targetlistings voor klanten en prospecten die we voor elke verkoper aanvullen
  • Een update van uw verkoopargumenten zodat verkopers moeiteloos meer marge behalen (CODE-methode)
  • Een massa praktische tips voor het beste resultaat

Eén ding is zeker: we vinden voor u de persoon die u zoekt dankzij:

Recruitment

U bent nog op zoek naar het juiste profiel dat zijn schouders zet onder de commerciële ontwikkeling van bepaalde regio’s of producten/services?

We rekruteren voor u de verkoper of salesmanager die u zoekt. Als u dat wenst, kunnen we u ook begeleiden bij de omschrijving van het gezochte profiel.
Bij Sales Consult zijn het verkopers die uw verkopers rekruteren. Zo selecteren we een kandidaat die perfect aan de behoeften van uw onderneming beantwoordt

Coaching

U wil de impact van uw salesteams op het terrein vergroten en uw salesmanagers ondersteunen bij de leiding van hun (sales)team?

Met een aantal praktische tools, oefeningen, business games en praktische sessies op het terrein (coaching on field) vergroten we de performantie van uw salesteam.

Concreet analyseren we voor u de handelingen en de competenties van uw teamleden en leveren we aan elk de nodige tools op maat om het beslissingsproces van de klanten doelgericht te beïnvloeden.

Onze methode is gebaseerd op de voldoening van gezamenlijk succes, waardoor salesprocessen natuurlijk en spontaan aanvoelen. Wat ook het niveau en de businessoriëntatie van uw medewerkers zijn, iedereen boekt vooruitgang op zijn ritme en leert zijn sterke punten te ontplooien.

Resultaat: in enkele weken ontketent u een opwaartse spiraal binnen uw teams, met een stijgende omzet tot gevolg.

Outsourcing

U beschikt in-house niet over de nodige middelen om uw salesobjectieven te behalen?  

We engageren ons om de vooropgestelde objectieven te behalen, door ons snel in uw organisatie in te werken.

Onze rol? Wij staan in voor uw commerciële ontwikkeling tijdens een gegeven periode. In functie van uw verwachtingen en mogelijkheden schakelen wij de geschikte salesprofessionals in. Ze genieten een speciale opleiding in de voor uw sector geldende verkoopargumenten en we bezorgen hen een concreet commercieel actieplan om uw objectieven te behalen. Beschikt u niet over een geschikte databank voor prospectie, CRM en boordtabellen waardoor uw salesmedewerkers hun prioriteiten op het vlak van prospectie makkelijker zouden kunnen bepalen? Geen nood! Daar zorgen wij voor!

Onze strikte omkadering en unieke aanpak op de markt (Outsourcing boosters®) bezorgen u meer rendabele leads en betere verkoopratio’s. Ons doel? Onmiddellijk uw salesperformantie boosten met duurzame resultaten. Notre objectif ? Booster vos performances de vente de façon immédiate et durable.

Last but not least: toegang tot onze portaalwebsite waar u uw resultaten en hun evolutie terugvindt.