About us

Wie zijn we? 

Sales Consult is een in sales gespecialiseerd Consulting-, Coaching-, Recruitment- en Outsourcingbedrijf. Sinds de oprichting van Sales Consult hebben we meer dan 600 klanten geholpen bij het werven, binden en boosten van hun cliënteel en hebben we meer dan €19 miljoen euro aan omzet gegenereerd.

Filosofie

Makkelijker
meer verkopen

Onze technieken vertrekken van het principe dat verkopen een wiskundig proces is. Een proces, dat u kan sturen en in geen geval afhangt van de economische context of op geluk of toeval berust! Volgens die visie werkten we een reeks tools uit die uw verkoopcyclus verkorten. Op een constructieve en meetbare manier werken we de hinderpalen die uw business afremmen, weg.

Concreet stippelt u uw objectieven uit en tonen wij u de kortste weg om ze te behalen. Gedaan met nattevingerwerk! Uw teams gebruiken hun energie voor de juiste procedures en werken daardoor met meer vastberadenheid.

Resultaat? Uw huidige commerciële team presteert 22 % beter. Dat is de return die we u voorstellen te bepalen aan de hand van een actieplan dat inspeelt op uw KPI’s (key performance indicators) … En dat is nog maar een voorbeeld. Met Sales Consult geeft u uw sales moeiteloos een boost, wat uw teams meer voldoening geeft, met minder inspanning en uw commerciële ontwikkeling efficiënter maakt.

Sales Consult

Onze waarden

Onze pragmatische en vernieuwende aanpak maakt onze klanten efficiënter, waardoor hun salesperformantie snel stijgt.

Wij hebben de ambitie om vooruitgang te boeken, uw omzet te doen stijgen en uw/onze medewerkers tot ontplooiing te brengen met respect voor hun persoonlijkheid.

De bezieling om beter te presteren en in team te werken. Continu aandacht besteden aan persoonlijke contacten, toelichten hoe we iets doen en onze engagementen naleven.

Daar streven we naar. Onszelf hernieuwen op het vlak van diversiteit, evolueren door nieuwe uitdagingen aan te gaan, proactief te handelen en uw Return on Innovation (ROI) te verzilveren.

Passie die energie geeft. Passie voor sales, als kunst en als wetenschap. Passie voor onze collega’s, onze organisatie en onze klanten. Passie om onszelf te overtreffen …

Sales Consult

Kies
Sales Consult !

Kleine, middelgrote of grote onderneming: kies Sales Consult!

Sales Consult garandeert een uitmuntende service op maat van uw behoeften.

Team

« Boost Your Sales »:
geen loze belofte,
maar een engagement!

Bij Sales Consult maken we er een er erezaak van: onze teams en tools zijn niet te evenaren.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk doorgewinterde en resultaatgerichte salesprofessionals. Hun vak is hun passie en innovatie en evolutie beschouwen ze als een nieuwe uitdaging.

Bovendien kunnen we met onze selectietools en onze unieke aanpak op de markt (Outsourcing boosters®) continu de kwaliteit van ons team verbeteren.

Methode, processen, diversiteit van saleskanalen … Onze knowhow en ervaring in een brede waaier van sectoren worden alom geprezen door de markt omdat onze oplossingen niet meteen conventioneel of louter theoretisch zijn. Onze sterkte? Wij bieden u het perfecte evenwicht tussen theorie en praktijk en gaan tegelijkertijd heel ver in onze persoonlijke adviesverlening.